top of page

Interieurontwerp | Fysiotherapiepraktijk

Wat als een plan van eisen niet past in een bestaand pand? Not Common bedacht een slimme indeling plus een kleine uitbouw, waardoor alle punten uit het plan van eisen toch mogelijk werden. Not Common tekende voor het ontwerp en begeleidde de verbouwing. Om kosten te besparen, staken de fysiotherapeuten ook zelf de handen uit de mouwen.

Inrichting Fysiopraktijk
Slim indelen

Vier behandelruimtes, een grote oefenruimte, vergaderruimte/kantine, keuken, werkplek en een balie. Door een slimme, multifunctionele indeling werden al deze wensen mogelijk. Dankzij de maatwerkmeubelen die Not Common ontwierp, is optimaal gebruik gemaakt van alle ruimtes. In combinatie met de keuze voor meubels en materialen staat er nu een frisse, nieuwe praktijk met veel eigenheid.

Fysiotherapie Bargeres verbouwing
Samen

Nauwe samenwerking met de opdrachtgever leidt vaak tot de mooiste resultaten. Vooral als er beperkingen zijn in ruimte en/of budget is het belangrijk samen te praten over wensen en mogelijkheden. Het stimuleert en inspireert, zodat nieuwe ideeën en inzichten ontstaan. Ook samenwerking met vakmensen en de aannemer leidt tot de beste resultaten.

Plattegrond Fysiotherapie Bargeres
Ontwerp Huisstijl Fysio
bottom of page