top of page

Interieuradvies | Wonen

Keukens en badkamers

Moodboard Kleuradvies
Keuken Ontwerp
Interieurstyling

Heb je geen zin in geijkte oplossingen voor je keuken of badkamer? Heb je een lastige ruimte of wil je gewoon een goed ontwerp? Not Common heeft ervaring met het ontwerpen van keukens en badkamers. Helemaal op maat en in stijl met jouw interieur.

Meubels en stoffen

Wat maakt een huis tot een thuis? Dat is natuurlijk heel persoonlijk. Not Common gaat samen met jou op ontdekkingstocht. We kijken samen naar de ruimte en lichtinval. Waar zit je het lekkerst? Hoe gebruik je deze ruimte? En wat zou er nog meer mee kunnen? Door daar samen over te praten, ontstaan vaak de leukste ideeën. Not Common komt met mooie, verrassende oplossingen voor een ruimte waarin jij je fijn voelt.

Soms kan een goede plattegrond, moodboard of kleuradvies voldoende zijn om zelf mee verder te kunnen. En soms is een uitgebreid advies nodig, compleet met plattegrond, lichtplan, kleuradvies, vloerplan en het ontwerpen of aanschaffen van meubels. Not Common kan het allemaal verzorgen.

Persoonlijk

Je interieur is een reflectie van je persoonlijkheid. En daarom een persoonlijke aangelegenheid. Toch kan het prettig zijn als iemand met een frisse en professionele blik met je meekijkt. Dat kan met de verhuizing naar een nieuwe woning, maar ook om je huidige woning langer spannend en passend te houden. Samen gaan we op zoek naar wat past bij jou en jouw ruimte.

Plattegrond begane grond
Van groot tot klein

Wil je advies over kleuren, stoffering en materialen om jouw woonsfeer te creëren? Not Common weet welke materialen op de markt zijn. Samen kijken we welke stoffering of meubels aan vervanging toe zijn en welke alternatieven hiervoor zijn. Not Common kan maatwerkmeubels voor jouw interieur ontwerpen of met je meegaan om passende meubels uit te zoeken.

bottom of page