top of page
Akoestisch Schilderij
Website Stichting JAR
Kunstzinnige oplossingen

Wat heeft een ruimte nodig? Soms vraagt dat creativiteit. Zoals een levensgrote foto, een bijzonder beeld of een mooi ontworpen vloer. In een ruimte waar workshops worden gegeven, moest een oplossing gevonden worden voor de slechte akoestiek. Not Common maakte vier grote schilderijen, waarin speciaal geluidsabsorberend materiaal werd verwerkt. Het werkt fantastisch en de schilderijen geven een fijne sfeer in de ruimte.

Not Common ontwerpt in 3D, maar ook in 2D. Juist daar zit de onderscheidende kracht. Not Common kan één beeldconcept doorvertalen in een interieur, maar ook in een huisstijl, website of brochures. Daarbij doet Not Common alles zelf, van grafisch ontwerp en drukwerkbegeleiding tot het vormgeven van websites.

Vormgeven van websites en folders
Ontwerpen van logo's en huisstijl

Ontwerp | Vormgeving | Anders

Bij een website of folder draait het om een goed, creatief idee en de juiste verhoudingen. Waarbij het de kunst is om juist het eigene en authentieke van het bedrijf of de organisatie vast te leggen. Herkenbaar en krachtig. Not Common verzorgde folders en websites voor Stichting JAR, Coach Mimi Bergsma en voor Not Common zelf.

Ook grafisch komt Not Common verrassend anders uit de hoek. Met een mooi ontwerp voor een logo, beeldmerk of huisstijl. Maar bijvoorbeeld ook originele visitekaartjes en uitnodigingen, opvallende relatiegeschenken en verrassende draagtasjes en verpakkingsmaterialen. Als losse opdracht of – in combinatie met het interieurontwerp – als totaalconcept. Eenvoud, stijl, functionaliteit en humor zijn de kenmerkende elementen.

Vormgeving Mimi Bergsma
bottom of page