top of page
Ontwerp en bouwtekening
Kast underlayment

Soms vraagt een ruimte om een andere of flexibele indeling. Een speciaal ontworpen maatwerkkast kan dan uitkomst bieden. Zo ontstond het idee voor deze elementenkast.
De verschillende kleuren en materialen passen in het interieur. De vlakverdeling van nissen, deuren en lades is in balans. En verrassende details versterken het persoonlijke karakter.

Maatwerk | Meubelontwerp

Elk mens of elke organisatie is uniek en anders. Niet voor niets zijn de ontwerpen van Not Common anders dan anders. Een maatwerkmeubel kan een mooie oplossing zijn om een interieur meer eigenheid en identiteit te geven. Of om lastige hoekjes en ruimtes optimaal te benutten. De maatwerkmeubelen van Not Common passen precies in een ruimte en verhogen het unieke karakter.

Elementenkast
Vakmanschap

Not Common maakt het ontwerp en de technische tekeningen voor maatwerkmeubels. Het maatwerk wordt uitgevoerd door meubelmakers of interieurbouwers. Vakmensen met veel oog voor detail uit een netwerk van goede specialisten waarmee Not Common graag samenwerkt. Samen staan we voor kwaliteit in maatwerk.

Bijzonder Maatwerk
Balans

Juist bij maatwerk is er alle ruimte voor wensen en behoeften van de opdrachtgever. Zoals bij deze kast van underlayment. De eenvoud en rust van het ontwerp en het materiaal bieden tegenwicht aan de uitgebreide en kleurrijke verzameling servies. Zo ontstaat een prettige balans.

bottom of page