top of page

Interieurontwerp | Multifunctionele en publieke ruimtes

Flexibel, praktisch, functioneel, maar toch eigen. Dat zijn belangrijke elementen in multifunctionele en publieke ruimtes, waar veel mensen samenkomen. Not Common ontwierp samen met verschillende architectenbureaus interieurconcepten voor multifunctionele accommodaties (MFA) , bibliotheken, scholen en dorpshuizen. In samenwerking met Flim architecten maakte Not Common het winnende ontwerp voor het gemeentehuis in Exloo.

Entree MFA
Denkproces

Vaak zijn er meerdere gebruikers met verschillende wensen en invalshoeken. Not Common wordt graag vroeg in het denkproces ingeschakeld. Door samen te denken en sparren over ruimtes, indelingen, invullingen en wensen van de gebruikers ontstaat een goed doordacht concept. Optimaal passend bij de verschillende ‘bewoners’ van het pand.

Moodboard | Kleurvoorstel MFA
Flexibel

Ruimtes moeten vaak multifunctioneel en dus flexibel zijn. Dit kan bereikt worden met verplaatsbare wanden en elementen, zodat werk- of bespreekplekken ontstaan.

De basis is een goed vloer-, kleur- en lichtplan. Het gebruik van kleur en materiaal is belangrijk voor de uitstraling en sfeer, maar ook voor de routing en toegankelijkheid.

Impressie Gemeentehuis Exloo
Plattegrond Flexibele Indeling
bottom of page