top of page

Interieurontwerp | Kantoorinrichting

Ooit was het een leeg casco kantoorpand van 750 m2. Not Common ontwierp een functionele, flexibele indeling voor 14 kantoorruimtes, twee vergaderkamers, een entree met balie en restaurant. Natuurlijke en hergebruikte materialen geven de ruimte een duurzaam karakter. Glas en warme kleuren zorgen voor een transparante en aangename werkomgeving. Not Common herhaalde deze ‘formule’ bij twee andere verdiepingen in het pand.

Duurzame Inrichting Kantoor Balie Bamboe
Duurzaam & warm

Duurzaam ontwerpen staat centraal bij Not Common. Duurzaam, in de zin van tijdloos en toch eigentijds. En duurzaam, doordat Not Common voor veel gangbare materialen een mooi, milieuvriendelijk alternatief biedt. Ook deze kantoorruimte werd zo verantwoord mogelijk verbouwd en ingericht. Met tweedehands design-meubels, veel gebruik van verschillende soorten bamboe, en vloeren van marmoleum en gerecycled geweven pvc.

Tweedehands Designmeubels
Flexibel en op maat

Flexibel gebruik van de ruimtes was een wens van de opdrachtgever. Daarom kan het restaurant functioneren als extra ruimte om te werken, vergaderen of feesten. De ruimtelijke indeling en het gebruik van glas geeft lucht aan de kantoorruimtes. Tegelijkertijd zorgen de kleuren en natuurlijke materialen voor een warme sfeer, waarin het prettig is om te werken en te zijn. Veel meubels en een deel van de keuken zijn op maat ontworpen door Not Common.

Bedrijfs restaurant
Transparant en warm
bottom of page